+44 7768 806 576 johnparr@psdci.co.uk Unit 18
Century Bldg Tower Street
Brunswick Business Park
Liverpool L3 4BJ

Înainte de a fi trainer, Andrei a urmat, timp de 13 ani, cariera de jurnalist TV, timp în care și-a perfecționat abilitățile de comunicare inter-personală și comunicare publică. A coordonat echipe, a produs și prezentat emisiuni atât la televiziunea națională cât și la posturi private.

În cei 10 ani de experiență că trainer, a dezvoltat și livrat programe de educație pentru companii precum BCR, Raiffeisen Bank, Vodafone, Dacia-Renault, Bosch, Pfizer , Adobe, Honeywell, Hella, Pirelli, Accenture sau Michelin. Andrei a contribuit la dezvoltarea a peste 8000 de oameni prin sesiunile sale de training.
Este licențiat în Jurnalism și Științele Comunicării, trainer acreditat ANC și trainer certificat PCM.

Expertiza și cele peste 600 de traininguri livrate l-au ajutat pe Andrei să creeze un mix puternic de informație și învățare experientială. El aplică același principiu și în sesiunile de Process Communication Model , în patru pasi: conștientizează – înțelege – aplică – obține rezultate. Iar rezultatele pot fi obținute cu succes în gestionarea conflictelor, îmbunătățirea relației dintre manageri și membrii echipei, negociere, recrutare, vânzări și crearea unei mai bune colaborări cu clienții.

Participanții la training-urile sale se bucură de exemple video, studii de caz și exerciții de role-play. Prin acestea, învață cum Process Communication Model îi poate ajuta să depășească situații dificile în relațiile cu ceilalți, prin adaptarea la nevoile lor de comunicare. În egala măsură, le poate facilita o mai buna cunoaștere de sine și o mai buna înțelegere a modului în care propriile percepții le influențează comunicarea cu cei din jur.

Andrei crede cu tărie că lucrul cu oamenii necesita dăruire, implicare, autenticitate și înțelegerea realității cu care ei se confruntă. Să știi să-i asculți este la fel de important ca lucrurile pe care le transmiți. Consideră că rezultatele apar atunci când cauți provocări și le abordezi în moduri neconvenționale. Iar Andrei este neconvențional. Combină distracția cu momentele de conștientizare, vorbește pe limba fiecăruia și ajută participanții să își dezvolte adevăratul potențial.

Puteți intra în legătură cu Andrei accesând profilul său de Linkedin – Andrei Văcaru sau telefonic la +40 729945169 .