Ce este PCM?

Bazat pe o teorie premiată și dezvoltat pentru a fi utilizat de NASA în selecția de astronauți și team building, acest model a fost utilizat pe scară largă în SUA, Europa continentală, Oceania și Japonia. Livrăm acum seminarii în România.

Profesioniștii în comunicare Process Communication nu etichetează oamenii. În loc să vorbim despre „tipuri de oameni” discutăm „tipuri in oameni”. Arătăm că există șase tipuri de personalitate de bază și cu toții avem în fiecare parte din fiecare tip. Abilitatea este de a ști să folosiți aceste tipuri diferite pentru a deveni flexibili în stilul dvs. de comunicare și management. Efectiv fiecare tip de personalitate de bază are un limbaj unic și dacă dorim ca oamenii să asculte, trebuie să vorbim limba lor.


“Process Communication was the missing link in our staff development program.”

– ORANGE Digital CEO


Suita de unelte pentru managementul comunicarii:

PCM difera de alte modele prin faptul ca poate prezice cu acuratete comportamentul si in acelasi timp ofera solutii pentru administrarea stresului, pentru motivare si comunicare eficienta. Profilul PCM a fost analizat si validat prin metode stiintifice riguroase. Oricine poate invata cum sa aplice rapid si eficient principiile PCM.

Folosind PCM veti fi capabili sa adaptati comunicarea pentru a se potrivi stilului interlocutorului. In acest fel aveti mai multe sanse ca mesajul sa fie inteles.

Khaler Communication Romania va poate ajuta sa intelegeti cum comunica oamenii si ce perceptii folosesc atunci cand interactioneaza. Nu sustinem numai seminare ci si certificam traineri PCM. Daca ne contactati va putem recomanda un trainer certificat PCM in zona dumneavoastra. Lucram cu un grup de traineri certificati care pot oferi seminare pe intreg teritoriul Romaniei.

Sunați acum la PSDCI LLP la +44 7768 806 576 pentru a descoperi cum PCM vă poate facilita trecerea afacerii la nivelul următor.