Certificare Master Trainer PCM și Master Coach Trainer PCM

John Parr MSc a fost certificat ca instructor de certificare de către dr. Taibi Kahler la Hot Springs, Arkansas, la 5 mai 2012. Dr Kahler (Creatorul modelului de comunicare de proces), Nate Regier (SUA), John (Marea Britanie) și Jerome Lefeuvre (Franța ) sunt singurii patru instructori de master atestați PCM din lume.

John a fost certificat inițial în Modelul de comunicare pentru proces® de către Dr. Kahler în 2005. A lansat PCM în România în 2006 și de atunci a introdus modelul în Marea Britanie. John și-a început cariera în inginerie electronică și a lucrat ca manager de resurse umane pentru companii internaționale. El și-a gestionat propria companie de consultanță de peste 30 de ani și are o listă impresionantă de clienți, în mare parte multinaționale. Este specializat în proiectarea de soluții de instruire personalizate pentru companiile sale client. Este recunoscut pentru munca sa în managementul stresului și inteligența emoțională.

John are un interes deosebit în ceea ce privește inteligența emoțională aplicată și a conceput un program unic pentru a învăța cum să fii inteligent emoțional și să folosești abilitățile atât în ​​relațiile profesionale, cât și în cele personale. Obiectivul său cheie este dezvoltarea relațiilor umane la locul de muncă. John a format parteneriate de succes cu lideri în pregătirea comportamentală și în comunicare. El vă poate prezenta altor instructori și antrenori calificați și certificate pentru a conduce seminarii PCM.


Ateliere PCM în România

Modelul Process Communication Model® oferă un grad ridicat de predictibilitate comportamentală. Modelul arată cum se pot regăsi toate tipurile de personalitate posibile la fiecare dintre noi și cum sunt organizate în propria noastră ordine structurală unică. PCM oferă metode valoroase pentru îmbunătățirea comunicării între diferite tipuri de personalitate, motivarea sinelui și a altora, gestionarea stresului și a stresului și multe alte instrumente utile. Contactați-l pe John pentru detalii despre cum putem fi în măsură să facilităm schimbările și creșterea în organizația dvs.