Informatii generale

John Parr este unul dintre cei doar patru formatori Master Master Certifying PCM din lume. El conduce ateliere pentru începători, pentru cei interesați să devină antrenori sau coach și certifică Maestri Formatori. Cu sediul în Marea Britanie, John are o lungă istorie de formare a profesioniștilor în abilități de comportament și comunicare. El are un grup de formatori și antrenori autorizați disponibili pentru a organiza seminarii în Marea Britanie și în România.


“Being able to use process communication is like having a magic wand.”

– USX Vice President


Cursuri si Seminarii

Seminar de bază PCM

Seminarul următor începe în primăvara lui 2022 (on-line)

„Dacă doriți ca aceștia să asculte, vorbiți limba lor”.

PCM One seminar Core Topics (3 zile)

Descoperiți cum să vă folosiți eficient abilitățile de comunicare în relațiile de afaceri și personale, participând la acest seminar. Seminarul de bază pentru PCM este un program de trei zile care acoperă toate elementele fundamentale ale modelului. Este predat prin aport didactic, exerciții experiențiale, discuții de grup și antrenament în aplicarea abilităților.

Seminarul vă va arăta cum să aplicați principiile PCM în mediul dvs. de lucru și să interacționați eficient cu diferite tipuri de personalitate; se aplică și relațiilor personale. Vei descoperi cum să folosești modelul pentru a te motiva pe tine și pe ceilalți, vei recunoaște reacțiile la stres, vei prezice comportamente de suferință, vei dezvolta abilități pentru a gestiona stresul și invita pe ceilalți din suferință. Până la sfârșitul seminarului, veți putea aplica principiile PCM în relațiile dvs. de muncă și private. Veți dezvolta mai multe abilități noi.

Taxa – 800 € + TVA (unde se aplică). Veți primi un profil de personalitate, un manual, un prânz și băuturi răcoritoare. Dacă doriți să continuați la certificarea Antrenor sau Formator, taxa pentru acest atelier va fi dedusă din pregătirea de certificare.

_____________________________________________________________

Rezolvarea conflictelor – seminar avansat (2 zile)

Acest modul de 2 zile te duce mai departe în model și oferă exerciții și practici suplimentare, pentru a-ți perfecționa noile abilități. La fel ca și cunoștințe mai avansate, veți primi coaching și feedback cu privire la aplicarea abilităților. Participarea la seminarul de 3 zile de introducere este o condiție necesară pentru participarea la seminarul avansat.

Data de desfășurare va fi stabilită de comun acord cu participanții, probabil începând cu martie 2022.

Taxa – 550 € + TVA (unde se aplică). Taxa include manualul atelierului.

_____________________________________________________________

Train the Trainer and Train the Coach

Următoarea sesiune începe cu Seminarul de bază PCM în primăvara lui 2022.

Train the Trainers                                                                                                                                                     Un curs modular de 16 zile durează peste cinci luni

În fiecare an organizăm o serie de seminarii Train the Trainer. După finalizare și certificare, veți deveni un formator certificat de comunicare a proceselor.
Acest lucru vă dă dreptul să prezentați atât subiectele de bază de 3 zile, cât și cele 2 zile seminarii avansate, plus o serie de alte seminarii conexe.

Taxa – 4.500 € + TVA (unde se aplică). Plățile pot fi efectuate în rate.
Ne puteți contacta pentru mai multe informații. Taxa include profilul de personalitate, manualul atelierului, manualul formatorului, șabloane de prezentare PowerPoint și actualizări.

Datele pentru modulele de după seminarul de bază vor fi convenite cu participanții.                Locație: online

_______________________________________________________________

Train the Coach

Un seminar modular de 16 zile desfășurat pe parcursul a trei luni

Pentru a finaliza cursul de antrenor și a deveni antrenori PCM acreditați, profesioniștii trebuie să fi completat:
Seminarul de trei zile de bază și seminarul avansat de două zile sunt condiții preliminare pentru participarea la pregătirea antrenorului
Seminar de aplicare a procesului de coaching de proces – trei zile de antrenament intens pentru a practica aplicarea PCM în coaching
Ședințe de supraveghere – antrenorii oferă trei ședințe de coaching folosind profilul personalității personale. Apoi preiau supraveghere pentru fiecare sesiune de la un antrenor PCM certificat

Examinare – Candidații participă la o examinare de trei zile pentru a obține acreditarea antrenorului PCM. Examenul este atât scris cât și practic.

Doar antrenorii recunoscuți pot participa la aceste seminarii

Începând cu anul 2010 Kahler Communication Europe organizează seminarii de trenuri anuale. Seminariile TTC sunt recunoscute de ICF pentru acordarea de unități CCE (11,50 unități de competențe de bază și 10,75 unități de alte abilități și instrumente).

Taxa – 4.500 € plus TVA (unde se aplică). Plățile pot fi efectuate in rate. Taxa include profilul personalității, manualul atelierului.