+44 7768 806 576 johnparr@psdci.co.uk Unit 18
Century Bldg Tower Street
Brunswick Business Park
Liverpool L3 4BJ

Raluca sarbatoreste imediat majoratul in lumea dezvoltarii personale si organizationale si inca simte ca este abia la inceput. Isi doreste sa faca din viata ei si a celorlalti o evolutie continua si crede ca aceasta este misiunea si vocatia ei.

În ultimii ani, a dezvoltat și livrat programe care cumulează mii de ore de training, coaching și consultanță pe teme precum psihologia comunicării, autocunoaștere, profilare psihologicã aplicată la nivel individual si in organizatii,  dinamici de grup si indentificarea tiparelor de gandire care influenteaza comportamentul nostru la nivel individual sau de grup.

Lao Tzu, spunea: Înţelepciunea nu se depozitează…şi nu se ţine ascunsă sub cheie. Dând şi altora din înţelepciunea pe care o ai, tu vei avea mai multă înţelepciune. Dând toată înţelepciunea pe care o ai altora, tu vei deveni din ce în ce mai bogat”.

De cand a descoperit PCM si a trecut prin calatoria fumoasa a certificarii, a insotit aproape 500 de participanti in calatoria lor catre perspective noi asupra relatiilor profesionale si personale si i-a ajutat sa comunice mai bine, sa se conecteze cu ei insisi si cu ceilalti, sa se cunoasca si sa se exprime autentic in calatoria lor catre catre cea mai buna varianta si spre ceea ce isi doresc.

A livrat PCM catre echipe compacte din departamente si domenii diferite sustinandu-i in adaptarea la contextul actual, la cresterea nivelului de motivare, la imbunatatirea sinergiei in cadrul echipei si gestionarea stresului si a conflictelor din interiorul sau exteriorul echipelor

Puteți intra în legătură cu Raluca accesând profilul său de Linkedin sau telefonic la +40 744 448 060 si email: ralecu79@gmail.com.