+44 7768 806 576 johnparr@psdci.co.uk Unit 18
Century Bldg Tower Street
Brunswick Business Park
Liverpool L3 4BJ
mihai-arghire-process-communication-model

Mihai Arghire are o experiență de 15 ani în domeniul comercial și de mai bine de 8 ani activează în industria de training, conducând Brightway®, una dintre cele mai dinamice companii de training din România. A livrat și coordonat programe de dezvoltare profesională și organizațională în peste 200 de companii, printre care Adobe, Amazon, British American Tobacco, HP, ProTV, Raiffeisen Bank, Mercedes-Benz, Societe Generale, Toyota, Velux.

Având capacitatea de a surprinde esența problemelor, Mihai Arghire pune accent pe tehnici concrete prin care participanții pot aplica PCM® la serviciu și în relațiile personale. Folosindu-și experiența în leadership și antreprenoriat, a facilitat implementarea Process Communication Model® atât în echipe de top management dar și la nivelul întregii organizații. Principalele proiecte pe care Mihai le-a implementat utilizând PCM® au vizat următoarele obiective: gestionarea conflictelor, îmbunătățirea rezultatelor în negocieri, îmbunătățirea comunicării și relațiilor de echipă în cadrul unui board managerial, implementarea unui sistem de analiză comportamentală în procesul de recrutare, îmbunătățirea relațiilor dintre manager și membrii echipei.

Mihai a văzut în metodologia Process Communication Model® un instrument care poate contribui la înțelegerea mai profundă a comportamentelor individuale și în același timp la funcționarea mai eficientă a echipei prin înțelegerea celorlalți.  A urmat programul de certificare împreună cu John Parr și a devenit trainer certificat în 2019 pentru a oferi partenerilor săi de business șansa de a aplica una dintre cele mai utile metodologii de personalitate folosite la nivel mondial.

Experiența a arătat că deși metodologia PCM® este foarte atractivă și participanții rezonează cu modelul, pentru a reuși să-și însușească conceptele și să integreze PCM® ca un instrument de lucru utilizat zilnic este nevoie de timp și de antrenament. Programele de training pe care Mihai le susține sunt urmate de teme săptămânale de implementare timp de trei luni după finalizarea acestora, pentru ca participanții să reușească să aplice PCM® în propria activitate și să-și dezvolte noile abilități de comunicare și analiză a personalității.

Metodele de învățare folosite sunt experiențiale, participanții aplică instrumentele livrate în simulări, exerciții cu analize video și studii de caz. Astfel, fiecare persoană adaugă cunoștințelor acumulate un set de abilități de lucru. Astfel, fiecare persoană adaugă cunoștințelor acumulate un set de abilități de lucru. Aceste tehnici de învățare au fost calibrate de Mihai și specialiștii din echipa Brightway® alături de mai bine de 20.000 de persoane și 300 de companii din diverse domenii de activitate.

Process Communication Model® vă poate oferi o nouă perspectivă asupra relațiilor personale și profesionale și a modului în care comunicați cu cei din jur. Poate contribui la succesul organizației dumneavoastră prin adaptarea modului de comunicare la nevoile celorlalți, rezolvând multe dintre tensiunile și blocajele existente.

Puteți intra în legătură cu Mihai accesând pagina Process Communication Model, profilul său de Linkedin sau telefonic la +40 745 755 484.

Mihai și colegii săi din echipa Brightway® vă pot ajuta cu o diagnoză pentru a vedea cele mai bune metode prin care puteți implementa PCM® la nivel personal sau în organizația din care faceți parte.