+44 7768 806 576 johnparr@psdci.co.uk Unit 18
Century Bldg Tower Street
Brunswick Business Park
Liverpool L3 4BJ

Visez la o lume în care să facem mai mult ce vrem decât ce “trebuie” si am convingerea ca prin alegerile pe care le facem in fiecare zi, avem puterea de a ne crea propriul viitor. Sunt pasionată de comunicare, de a înțelege ce se află în spatele cuvintelor si comportamentelor celor din jur. Am o abordare pragmatica in tot ceea ce fac, la care adaug cat mai mult umor.

Din perspectivă profesională, pun pasiune în toate proiectele pe care le am și sunt foarte orientată către rezultate. Am peste 13 ani experiență in companii multinationale, în arii precum people management, project management, marketing, product management, customer service, service design, agile framework și customer experience. Te invit să consulti parcursul meu profesional complet de aici: https://www.linkedin.com/in/mihaela-stancu-4677a314

 În prezent, în afara job-ului de zi cu zi dezvolt și livrez programe de training de comunicare și ofer sesiuni de lucru private pentru descoperirea misiunii personale și crearea propriului plan de viață.