+44 7768 806 576 johnparr@psdci.co.uk Unit 18
Century Bldg Tower Street
Brunswick Business Park
Liverpool L3 4BJ

Sunt o persoana care poartă mai multe palarii 😊, imi place sa am roluri multiple si sa lucrez cu oameni diversi. In timpul celor 19 ani in care am activat in lumea corporatista in domeniul IT, avand in acelasi timp si proiectul meu, Soft Education, am avut pozitii in departamente de Finance, HR, Legal, Facility, Recruiting, Marketing si Education. A fost o calatorie fantastica pana in prezent cand sunt Trainer Certificat (de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari) si Facilitator (membru al Asociatiei Internationale a Facilitatorilor), roluri pentru care sunt extrem de recunoscatoare.

Sustin traininguri in principal in zona de soft skills (PCM, Comunicare si Feedback, Asertivitate, Ascultare Activa, Stiluri de Invatare si Inteligente Multiple), dar acopar si zone mai tehnice (HR, Bugete si Finante pentru Nonfinantisti), cat si cateva traininguri adresate copiilor, adolescentilor si studentilor (Public Speaking, IT Bootcamp pentru ghidare in cariera pentru liceeni).

După trainingul si certificarea de PCM, fac diferit multe lucruri: am inceput sa fiu constienta de nevoile mele psihologice, imi „incarc bateriile” mai des, ma joc mai mult in traininguri si ma conectez mai bine cu participantii. Mai pe scurt, comunica mai bine si ma bucur de viata mai mult.

Puteti vedea detalii despre ceea ce fac pe:
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/carmen-teodorescu/ and https://www.linkedin.com/company/softeducation/?viewAsMember=true
Facebook: https://www.facebook.com/softeducation2016
Instagram: @softeducation2016

Daca v-a placut, hai sa ne conectam! Ne putem auzi telefonic la 0040744385285 sau imi puteti scrie un email la softeducation2016@gmail.com si carmen.teodorescu@centric.eu