+44 7768 806 576 johnparr@psdci.co.uk Unit 18
Century Bldg Tower Street
Brunswick Business Park
Liverpool L3 4BJ
bogdan-secara-brightway

Bogdan este de medic la bază, și-a ales ca traseu de carieră managementul și vânzările activând mai bine de 15 ani în companii multinaționale din domeniul medical, precum Sanofi, Zentiva, Glenmark, organizații în care a condus cu succes echipe de vânzări.

Întotdeauna a fost preocupat de oameni, dezvoltarea personală și a investit constant în acumularea de know-how și certificări care l-au ajutat să fie un top performer alături de echipele pe care le-a coordonat. Din 2017, Bogdan este Senior Trainer & Consultant în cadrul Brightway®, una dintre cele mai cunoscute și dinamice companii de training și consultanță în management din România.

Este un adept convins al metodelor de învățare experiențială, trainingurile pe care le susține remarcându-se prin energie, simulări de business și aplicații concrete ale instrumentelor în viața de zi cu zi a participanților. În prezent este unul dintre cei mai activi și solicitați traineri Brightway®, atât la nivel național, cât și în proiecte internaționale.

Bogdan aplică Process Communication Model® în programe de dezvoltare a echipelor de top management și echipelor de vânzări care doresc să ofere clienților nu doar servicii bune, ci servicii legendare. Consideră că orice relație în această viață începe cu un proces de comunicare și privește PCM® ca pe un instrument esențial în arsenalul oricărei persoane ce își dorește să construiască relații de calitate și parteneriate de business care să reziste în timp.

Dacă vreți să învățați să utilizați PCM într-un mod practic, puteți intra în legătură cu Bogdan trimițând o solicitare pe pagina Brightway.ro sau pe e-mail la bogdan.secara@brightway.ro.