+44 7768 806 576 johnparr@psdci.co.uk Unit 18
Century Bldg Tower Street
Brunswick Business Park
Liverpool L3 4BJ
Magda Tabac

Magda a câștigat peste 12 ani de experiență în organizații multinaționale din Germania, Brazilia, Romania și Marea Britanie, în arii precum consultanță strategică, strategie comercială, planificare, customer experience, employee engagement și managementul echipelor. În ultimii șapte ani din mediul corporativ, Magda s-a concentrat mult pe zona de training si coaching, ajutându-i pe ceilalți să se dezvolte pentru a-și atinge potențialul.

Deși mare parte din cariera sa s-a concentrat pe numere, analize și strategii, Magda a avut grijă de dezvoltarea „părții umane” a acesteia prin activitățile sale voluntare de training și coaching. 

În timpul liber, Magda citește despre psihologie, neuroștiință, NLP și coaching și, cu timpul, a început să aprecieze câte beneficii pot aduce aceste instrumente în viața sa proprie și a celorlalți.

Din acest motiv, Magda și-a schimbat focusul carierei sale, dorind să lucreze cât mai mult cu oamenii, să-i înțeleagă mai bine și să-i ajute să își trăiască viața pe care o doresc, în funcție de valorile, visurile și potențialul lor: o viață mai fericita.PCM, care poate deschide calea către relații pozitive prin modul în care comunicăm și gestionăm stresul personal și al celorlalți, s-a dovedit a fi o piesă foarte importantă din acest proces.

Cum ma gasiti:  E-mail: hello@magdatabac.com  UK Mobil: +447500883954 RO Mobil: +40723002193 Linkedin: linkedin.com/in/magdatabac     Website: www.magdatabac.com   Blog: www.magdatabac.com/blog