+44 7768 806 576 johnparr@psdci.co.uk Unit 18
Century Bldg Tower Street
Brunswick Business Park
Liverpool L3 4BJ
Anca Coman

Ultimii 11 ani de lucru cu oamenii în companii naționale și multinaționale și 4 ani în antreprenoriat au avut ca fir roșu modelul Process Communication Model (PCM).

L-am predat începând cu certificarea din 2009, l-am practicat în fiecare zi și a fost suportul meu în cele mai frumoase și în cele mai dificile interacțiuni cu oamenii apropiați sau cu clienții, dar mai ales cu mine însămi.

De-a lungul timpului am  învățat și lucrat ca specialist în resurse umane, trainer și coach cu multe alte modele, dar profunzimea si eficiența PCM rămân cel mai aproape de sufletul meu.

Din toate experiențele profesionale am înțeles că a lucra cu oamenii este ceea ce fac cu cea mai mare plăcere și iubesc să împărtășesc cunoștințe și experiențe prin care aceștia să se descopere și să trăiască împliniți.

De aceea alături de PCM, folosesc Mindfulness, coaching si Conscious Coaching și organizez evenimente, cursuri și retreat-uri de promovare a unei vieți trăite conștient.

Observ cum nivelul de conștiință al oamenilor crește din ce în ce mai vizibil și sunt încântată să fac parte din această transformare colectivă care pornește de la fiecare individ în parte.

www.ancacoman.com tel. 0723536952