PARERI

Anonim - 2016

"In fiecare zinivelul meu de stres scade si cu cat practic mai mult sa fiu in contact si sa imi exprim emoțiile în mod autentic, aceasta experienta creste. Am observat in mod special ca nivelurile mele de frica si furie legate de oameni si situatii dureaza doar cateva secunde.
Am experimentat cresterea acceptantei din partea celorlalti, iar conflictele au devenit ceva ce controlez intr-un mod relaxat, chiar si atunci cand am o disputa pe un subiect important.
Va multumesc pentru dezvoltarea si predarea acestui model uimitor."


"Am participat la acest curs cu John Parr intrucat am realizat ca in viata mea personala existau conflicte ce necesitau rezolvare. Aveam puternice stari de stres cauzate de faptul ca nu imi intelegeam propriile emotii si pe cele ale celorlalti. Sunt in acest moment intr-o etapa a vietii mele in care cheia este logica si intr-un mod ironic, cand mi-am dat seama ca aceasta era, de fapt, reactia mea la stimulii imi cauzau stres si nu stimulii in sine, a devenit mult mai simplu de inteles. Am obtinut foarte multe informatii si imbunatatiri din participarea la acest seminar. Am participat de asemenea si la alte traininguri cu John si am toate motivele sa il recomand pentru orice curs sustine."

Anonim - 2017

"Seminarul Inteligența emoțională a fost de valoare extraordinarăpentru mine. Nu numai că am luat legătura cu niște emoții și situații uitate, de asemenea seminarul m-a ajutat sa mi le clarific. Dupa incheierea seminarului sunt mult mai mult în contact cu propriile mele emotii, și eu sunt în măsură să abordez emoțiile altor oameni mai ușor. Seminarul are un conținut original, care nu este disponibil în altă parte. Recomand cu fermitate cursul tuturor celor care doresc să intre în contact cu propriile emoții și emoțiile celorlalți ".
Share by: