SEMINARII

Ateliere de lucru pentru firmele din România

bulb

Informatii generale

John Parr este unul dintre cei cinci Certifying Master Trainer PCM din lume.
El organizeaza workshopuri atat pentru incepatori cat si pentru cei avansati, interesati in a deveni traineri sau coachi PCM. John traieste in Marea Britanie si are o exeprienta indelungata in formarea profesionistilor din domeniul comunicarii. John are o echipa de traineri si coachi profesionisti certificati care pot oferi seminare atat in Marea Britanie cat si in Romania. 
"A fi capabil sa folosesti Process Communication Model, este echivalent cu a avea o bagheta magica."
- Vicepresedinte USX 

Cursuri si seminare:

Seminar PCM Core
(trei zile)

Urmatorul seminar - 17 Septembrie 2017
Locatie: Hotel ramada North, Bucuresti.

"Daca vrei sa te asculte, vorbeste pe limba lor!" 

Participand la acest seminar vei descoperi cum iti poti folosi abilitatile de comunicare intr-un mod eficient, atat in mediul de business cat si in viata personala. PCM Core este un program de trei zile care acopera toate principiile de baza ale Process Communication Model. Pe langa informatia predata, vom face exercitii, vom avea discutii de grup si vei fi indrumat pas cu pas in aplicarea abilitatilor dobandite. Acest seminar iti va arata cum sa aplici principiile PCM in mediul de lucru si cum sa interactionezi eficient cu o diversitate de oameni; aceste principii le poti folosi si in viata personala.  Vei descoperi cum poti folosi modelul pentru automotivare si pentru a-i motiva pe ceilalti, cum sa recunosti reactiile in stres, sa prezici comportamentul celui aflat in stres si iti vei dezvolta abilitati pentru a combate stresul si a-i invita pe ceilalti sa iasa din stres. Pana la sfarsitul seminarului vei fi capabil sa aplici principiile PCM in toate relatiile tale.

Costul seminarului este de 750 Euro TVA inclus.

In pret este inclus Profilul de Personalitate (Key to me), manualul participantului, pranzul, racoritoare, gustari si cafea.

Daca vei dori sa devii Coach sau Trainer PCM, costul acestui seminar va fi dedus din costul total al cursului Train the Coach sau Train the Trainer.


Seminar PCM Advanced 
Rezolvarea Conflictelor (doua zile)

Urmatorul seminar - Octombrie 2017
Locatie: Hotel ramada North, Bucuresti.

Acest modul de doua zile te va duce mai departe in cunoasterea modelului si ofera exercitii si practica aditionala pentru imbunatatirea abilitailor de comunicare. Pe langa cunostintele avansate vei fi deasemenea antrenat si vei primi feedback in privinta aplicarii corecte a principiilor PCM. Pentru a putea participa la acest seminar este obligatoriu sa fi participat la seminarul PCM Core.


Costul seminarului este de 450 Euro + TVA. 
In pret este inclus manualul participantului, pranzul, racoritoare, gustari si cafea.

Train the Trainer & train the Coach
Următoarele sesiuni
, în 17 Septembrie 2017

Train the trainer
Un curs modular de 16 zile, desfasurat pe parcursul a 5 luni

In fiecare an rulam o serie de cursuri pentru pregatirea trainerilor. După finalizarea și certificarea, va deveni un trainer certificat in Process Communication Model (PCM).
Aceasta certificare vă dă dreptul de a sustine atat seminariile de 3 zile cu bazele PCM, dar și seminarii avansate de 2 zile, plus o serie de alte seminarii conexe.

Taxa:  5.000 € plus TVA, daca se aplica. Plățile pot fi efectuate în tranșe.
Pentru mai multe informatii contactati-l 
pe John. Taxa include profilul de personalitate, manual de curs, manual de formator, template-urile PowerPoint de prezentare, masa și băuturi răcoritoare.

Locul
de desfasurare: Ramada North, București


Train the Coach
Un curs modular
de  10 zile, desfasurat pe parcursul a trei luni

Pentru a deveni coach acreditat PCM e nevoie sa participi la mai multe cursuri:
  • Seminarul de 3 zile cu informatiile de baza ale PCM
  • Seminarul de 2 zile cu informatiile avansate ale PCM
  • Seminarul de coaching cu PCM aplicat - 3 zile de training si practica intensiva pentru a intelege cum folosesti PCM in coaching
  • Sesiuni de supervizare - Coachii vor sustine 3 sesiuni de coaching, folosind profilele personale de personalitate si vor fi asistati de un coach certificat PCM
Examinarea - Candidații sustine examene pe parcursul a două zile pentru a obține  acreditarea de coach PCM. Examenul este atât scris , cât și practic.

Numai coach-ii certificati pot participa
la aceste seminarii

Din anul 2010 Kahler Communication Europe a sustinut anual trainiguri PCM pentru coachi. Seminariile TTC sunt recunoscute de către ICF pentru atribuirea unităților (11.50 CCE unități de competențe
de bază și 10,75 unități ale altor abilități și instrumente).

Taxa:
 € 4500 plus TVA acolo unde este cazul. Plățile pot fi efectuate în tranșe. Taxa include profil de personalitate, manual de curs, pranzuri și băuturi răcoritoare.
Inteligența emoțională Aplicată
(trei zile)
Septembrie 2017

Acest seminar este deschis tuturor celor care doresc sa adauge Inteligenta emotionala aplicata la setul lor de calificare sau care sunt interesați de acest subiect. 
Seminarul este o extensie a activității lui John Parr în anii 1990, in cautarea unei abordari pentru inteligenta emotionala.
Cele trei zile vor avea următorul format:
2 Zilie de Inteligenta Emotionala Aplicată: Training bazat pe un model unic dezvoltat de la teza de masterat a lui John Parr. Acest model a fost încercat și testat și dovedit în domeniu.
Cele 2 zile vor fi urmate de o zi de experiență de grup, unde se vor putea pune in aplicare cunostintele dobandite si realiza experimente cu ajutorul materialului. 
Grupul va fi creat ca un loc sigur atat pentru a învăța, dar și de a practica teoria și este, de asemenea, un punct de pornire pentru a deveni certificat ca trainer in Inteligența emoțională aplicată.
Taxa de participare: 570 Euro plus TVA (Nota TVA se aplică numai în cazul persoanelor fizice)
Trainer: John Parr Master, CTA (P) Certificare Master Trainer în PCM.
John a fost în trecut un psihoterapeut înregistrat UKCP. El a rulat cu succes propria sa de consultanță de management începând cu ianuarie 1988.

John poate fi contactat la +44 7768806576 și la johnparr@processcommunication.ro

VEZI TESTIMONIALE

Certificare Trainer LOD (Leading Out of Drama)
(2 zile)

Programul desfasurarii cursului urmeaza sa fie stabilit Vara 2017
Acest seminar respectă formatul pentru certificarea ca Trainer Leading Out of DramaDupă finalizarea cu suces a seminarului veti fi complet echipati pentru a sustine seminarii de LOD la nivelul de Conflict și Personal
Trainer: John Parr Master, CTA (P) Certificare Master Trainer în PCM, LOD Provider.
Taxa de 2000 Euro include masa, băuturi răcoritoare, materiale, o evaluare DRA și manuale.

In trecut
John era un psihoterapeut inregistrat UKCP (UK Council for Psychotherapy). El a fost, deasemeneamanager de resurse umane într-o corporație multinațională. Conduce cu succes propria sa companie de consultanta inca din anul 1988.

Pentrumai multeinformații privind Modelul ProcesuluideComunicare în România?
Sunați-Kahler Communication România pe
+44 7768 806 576 sau 735 553 000 +40
Share by: