PCM

Process Communication Model în România

bulb

Ce este PCM?

Bazat pe o teorie premiata si apoi dezvoltat pentru a fi folosit de catre NASA in selectia astronautilor si formarea echipelor, acest model a fost folosit in mod extensiv in SUA, Europa, Oceania si Japonia. Acum este disponibil si in Romania.

Process Communication Model nu pune etichete oamenilor, vorbind de "tipuri de oameni", ci mai degraba vorbeste despre "tipuri in oameni. PCM arata ca exista sase tipuri de personalitate de baza si ca fiecare dintre noi are un amestec al celor sase tipuri de personalitate. Secretul este sa invatam cum sa folosim toate cele sase tipuri pentru a deveni flexibili in comunicare si management. Practic, fiecare tip de persoanlitate de baza foloseste un limbaj unic, si daca dorim ca oamenii sa ne asculte, trebuie sa vorbim limba lor.
"Process Communication Model a fost veriga lipsa din programul nostru de dezvoltare a personalului."
- CEO Orange Digital

Suita de unelte pentru managementul comunicarii:

PCM difera de alte modele prin faptul ca poate prezice cu acuratete comportamentul si in acelasi timp ofera solutii pentru administrarea stresului, pentru motivare si comunicare eficienta. Profilul PCM a fost analizat si validat prin metode stiintifice riguroase. Oricine poate invata cum sa aplice rapid si eficient principiile PCM.

Folosind PCM veti fi capabili sa adaptati comunicarea pentru a se potrivi stilului interlocutorului. In acest fel aveti mai multe sanse ca mesajul sa fie inteles.

Khaler Communication Romania va poate ajuta sa intelegeti cum comunica oamenii si ce perceptii folosesc atunci cand interactioneaza. Nu sustinem numai seminare ci si certificam traineri PCM. Daca ne contactati va putem recomanda un trainer certificat PCM in zona dumneavoastra. Lucram cu un grup de traineri certificati care pot oferi seminare pe intreg teritoriul Romaniei. 
bulb
Pentru a afla cum Kahler Communication România  iti poate ajuta afacerea sa se dezvolte, suna acum la:
+44 7768 806 576 sau +40 735 553 000
Share by: