DESPRE

Relațiedeformare în România abilitățimaibune

PCM Master Trainer autorizat pentru certificare și master Antrenor Trainer PCM

John Parr Master a fost certificat ca master trainer de Dr. Taibi Kahler în Hot Springs, Arkansas , la 5 mai 2012. Dr. Kahler (creatorul Procesului Communication Model), Nate Regier (SUA), John (Marea Britanie) și Jerome Lefeuvre (Franța) sunt singurele patru master trainers in PCM din lume.

John a fost certificat inițial în Modelul Procesului de Comunicare de Dr. Kahler in 2005. El a lansat PCM în România în 2006 și a introdus începând de atunci modelul si in Marea Britanie. John si-a început cariera în inginerie electronică și a lucrat ca manager de resurse umane pentru companii internaționale. Detine de peste 28 de ani propria companie de consultanta și are o listă impresionantă de client, cei mai mari fiind companii multinaționale. John este specializat în proiectarea de soluții de training adaptate pentru companiile clientilor sai si este recunoscut pentru activitatea sa cu privire la gestionarea stresului.

John are un interes deosebit in Inteligenta Emotionala Aplicata si a proiectat un program unic pentru a învăța cum să folosim inteligenta emotionala atat in relații profesionale cat și personale. Obiectivul principal este reprezentat de dezvoltarea a relațiilor interumane la locul de muncă. John a incheiat cu succes parteneriate cu lideri în domeniul formării comportamentale și comunicarii si va poate prezenta altor traineri PCM pentru a participa la seminariile acestora.

Seminarii si cursuri PCM in Romania

Process Communication Model ofera un grad foarte ridicat de predictibilitate a comportamentului. Modelul ne arata cum toate cele 6 tipuri de personalitate se regasesc in toti dintre noi si explica structura lor unica de organizare. PCM ofera instrumente si metode valoroase pentru a imbunatati comunicarea intre tipuri diferite de personalitate, prin motivarea propriei persoane, dar si a celorlalti, gestionarea si predictibilitatea stresului si multe altele. 
Pentru a afla mai multe descarcati brosura despre benficiile PCM.
Vrei să fii un trainer certificat PCM? Ia legatura cu -Kahler Communication România la
+44 7768 806 576 sau +40 735 553 000
Share by: